FAQ humanitarni bazar

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Humanitarni bazar je radi na prostom principu online prodavnice, samo što sav zarađeni novac ide u humanitarne svrhe.

Sve države sveta su u opticaju.

Vaš proizvod plaćate direktno na sajtu putem kartice, plaćanje je omogućeno svim platnim, kreditnim i debitnim karticama koje su izdate od strane bilo koje banke.

Kreatori platforme „Balkan donira“ su Udruženje TELOK i centar Udruženja TELOK „Balkan za Tebe“. Udruženje TELOK je registrovana nevladina neprofitna organizacija te samim tim ne može ostvarivati nikakvu dobit. Samim tim sav novac prikupljen u okviru humanitarnog bazara ide u humanitarna svrhe.

 

Novac se prosleđuje humanitarnim kampanja koje se nalaze na istoj platformi, ali naravno ne svim već samo i isljučivo kampanja koje su namenjena lečenju dece i odraslih, borbi za egzistenciju, boravišna i zdravstvena pitanja.

Poštarina nije uračunata u cenu, poštarinu plaća donator (primalac proizvoda) kada poštiljka stigne na adresu.

Odgovor je NE. Platforma „Balkan donira“ Udruženja TELOK i Centar „Balkan za Tebe“ nemaju dobit od prodaje prozivoda i ne uzimaju nikakv procenat od „zarade“, jedini troškovi koji su uračunati u cenu kako bi se napravio balans između nabavne i prodajne cene jesu troškovi državnih poreza i troškovi banke intese za korišćenje ecommece usluga.

Cene poštarine u Republici Srbiji možete videti klikom na LINK.

Cene poštarine u međunarodnom saobraćaju možete videti klikom na LINK.

Status poštiljke možete pratiti na sajtu pošte klikom na LINK.

Ukoliko ste uneli pravilne podatke i broj telefona, dobićete poruku od Pošte kada pošiljka bude blizu vaše adrese.

Korpa