POMOZIMO SANELI TRIFUNOVIĆ

Autor: Udruženje TELOK & Centar B4U

 • 25.368.800 RSD

  Cilj
 • 7.693.346 RSD

  Prikupljeno novca
 • 0

  dan(a) do isteka
 • Cilj i Datum

  Metoda završetka
Prikupljeno u procentima :
30.33%
Minimum amount is RSD200 Maximum amount is RSD Put a valid number
RSD
Kragujevac, Srbija

Udruženje TELOK & Centar B4U

14 Kampanja | 0 Kampanje koje mi se sviđaju

O Autoru

O Kampanji

Sanela Trifunović rođena 1986. godine. Supruga je i majka troje dece.

 

Prvi simptomi su se javili 2015. godine u vidu umora i bolova u kolenima, kukovima. Dobijala je razne dijagnoze (polineuropatija, miopatija, koksatroza kukova, osteoporoza, lumboisijalgija, radikulopatija, pareza…) Sve je uglavnom prepisivano umoru. Bila je radno sposobna sve do rođenja trećeg deteta.

Rođenjem trećeg deteta (2020. godine) počela je da gubi snagu u gornjim i donjim ekstremitetima, da se otezano krece,da trpi velike bolove… Zavrsila je na aparatu za neinvazivnu mehanicku ventilaciju (NIV APARAT)

Odrađena su kompletna ispitivanja između kojih i genetsko ispitivanje u Koreji i dobila je dijagnoze:
G 71. 0 Dystrophia muscolorum progresiva, Myopathy myofibrillar 9 withh aerly respiratory failure (Miofibrialna miopatija tip 9 sa ostecenjem respiratorne funkcije).

Ostale dijagnoze :
G82.0 Paraplegia flaccida,Paraparesis.

Bila je na lečenju i rehabilitaciji u banjskim uslovima, na transplataciju matičnim ćelijama i na taj način su smanjeni bolovi i stanje je krenulo da se popravlja.

Trenutno i jedino lecenje Saneline bolesti je nastavak transplatacije matičnih ćelija sa neurorobotskom i fizikalnom terapijom,koja je i održava u životu.

Sredstva su joj potrebna :
Za specijalističke preglede, rehabilitaciju, svakodnevne fizikalne terapije, banjsko lečenje, lekove, suplemente, medicinska i ortopedska pomagala, stomatološke usluge, putne troškove i smeštaj za vreme lecenja kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Ime Visina donacije Datum
[obrisan] [obrisan] 200 RSD January 16, 2023
[obrisan] [obrisan] 7.693.146 RSD January 11, 2023