NAPRAVIMO “SENZORNICU” – senzorna soba Udruženja „RAZLIKOVNICA“

Autor: Razlikovnica

  • 1.172.000 RSD

    Cilj
  • RSD

    Prikupljeno novca
  • Prikupljena sredstva

    Metoda završetka
Prikupljeno u procentima :
0%
Minimum amount is RSD Maximum amount is RSD Put a valid number
RSD
Pećinci, Srbija

Razlikovnica

1 Kampanja | 0 Kampanje koje mi se sviđaju

O Autoru

O Kampanji

Projekat SENZORNICA je osmišljem u dogovoru sa roditeljima dece i odraslih sa smetnjama i invaliditetom, stručnim saradnicima, nastavnik kadrom, koja ima za cilj stimulaciju i dalji napredak i razvoj osobama sa smetnjama i invaliditetom na teritoriji naše opštine Pećinci.

 

Naša opština broji 15 okolnih sela a ovo bi bila jedina senzorna soba ovakvog tipa , što je i više nego neophodno jer je dosta osoba koje iziskuju upotrebu senzorne sobe, kroz rad sa terapeutima, stručnim saradnicima kao svakodnevne aktivnosti, gde bi i finansijski troškovi porodicama bili stabilniji jer ovakve vrste terapeutskog dela iziskuju mnogo troškova i odlazaka u veće gradove.

 

Ovo ne samo da bi bio uspeh svoh nas nego i isgurna budućnost i sama zajednica bi imala veći uvid i edukaciju o problemima sa kojima se svakodnevmo suočavaju porodice, bilo da je reč o smetnjama u razvoju ili invaliditetom, roditelj u tom slučaju više nije samo roditelj nego i psiholog, psihinatar, defektolog, fizikalni terapeut. Želeli bi da to krenemo menjati, jer je roditeljima pre svega potrebno da se osećaju kao ljudi bez svakodnevmoh strahova da li su za nešto krivi i da li su sve dobro uradili. Mi smo krenuli sa ovim projektom a i sa samim udruženjem iz lične borbe i željom da menjamo nešto na bolje.

 

Slažemo da se da je sve prepuno izazova ali takođe smatramo da je jako važno da se ovim porodicama pre svega vrati DOSTOJANSTVO.

 

Pomozite nam sa ovim važnim korakom.

 

Uplata na račun:
Primalac: Udruženje TELOK – Centar „Balkan za tebe“
Svrha uplate: Donacija za „Senzornicu“ Udruženje Razlikovnica
Uplatilac: Vaše ime i prezime
Iznos: _____ RSD
Račun primaoca: 160-6000001505800-36

Ime Visina donacije Datum